"HÁZTÓL HÁZIG
BIZTONSÁGOSAN SZÁLLÍTUNK,
KI- ÉS BEPAKOLÁSSAL EGYÜTT"

AKÁR SÜRGŐSSÉGI
KÖLTÖZTETÉST IS VÁLLALUNK!

Blog

Eljött a költözés ideje? 3 szempont a költöztető cég kiválasztásához

 

Új otthonba költözni fantasztikus dolog, ami egyszerre jelent izgalmas és ijesztő lépést. Életünk során azonban sokszor adódik olyan időszak, hogy a költöztetés aktuálissá válik. A csomagok összegyűjtése és rendszerezése után a bútorok elvitele a legnehezebb, ezért az első teendő találni egy költöztető céget, amely Ön helyett oldja meg a költöztetés fárasztó részét.

Íme a legfontosabb szempontok, amelyeket figyelembe kell venni, ha egy költöztető cég szolgáltatásait veszi igénybe. Cégünk a legjobb minőségű szolgáltatásokat kínálja költöztetés, szállítás, bútorok össze- és szétszerelése, törékeny tárgyak szállítása terén.

költöztetés

1. Szakmai tapasztalat és elégedett ügyfelek száma

Mint minden területen, itt is fontos a referencia. Válasszon olyan céget, amely a költöztetésteljes folyamatát professzionálisan kezeli, ügyelve arra, hogy a tárgyakat olyan emberek kezében hagyja, akik tudják, mit csinálnak.

A szállítás során használt védőanyagok és a teljes biztonság rendkívül fontosak, ráadásul az elégedett ügyfelek azok, akik garantálják a garanciát.

 

2. A kínált szolgáltatások sokfélesége

Ha egy költöztető céget hív, meg kell győződnie, hogy minden olyan szolgáltatást kínálnak, amelyre szüksége van otthona, irodája vagy székhelye áthelyezéséhez. A legfontosabb szolgáltatások, ami költöztetéssorán hasznos lehet:

  •   A bútorok szétszerelése költözés előtt;
  •   Bútordarabok védelme a kezelés és szállítás során, speciális védőanyagokkal;
  •   A célállomásig történő szállítás és újabb összeszerelés;

 

3. Az árak és szolgáltatások átláthatósága

Az árak átláthatósága szintén fontos tényező egy új együttműködés megkötésekor. Ez a költöztetésnehézségétől és a kínált szolgáltatás minőségétől függ, beleértve a mennyiséget és távolságot.

Mindezen szempontok garantálják a méltányos árat, de a bútorok költöztetése terén a professzionalizmust is!

 

 


 

 

Gyors költözési szolgáltatás, megbízható és innovatív kivitelezésben

 

A Budai Költöztető közel 20 éves működése óta bebizonyítottuk, hogy ha minket választ a költőzés hosszú és unalmas része igazán gyors és zökkenőmentes feladattá válik. Szolgáltatásunk a hagyományos költöztetés folyamatát elsősorban a budapesti lakossági magán és céges részére kínálja, de Magyarország egész területén rendelkezésre állunk.

Ismerjen meg minket költöztetés előtt, bízza ránk a munka oroszlán részét!

Egy új helyre költözés mindig bizonyos fokú stresszel jár, akár szeretnénk elkerülni, akár nem. Költöztetésszolgáltatásunk pontosan ezen állapot minimalizálásában segít, enyhíti a költözéssel járó stresszt és fizikai erőfeszítést.

Tapasztalt csapatunk és partnereink az elejétől a végéig gondoskodnak az Ön bútorainak, legféltettebb kincseinek becsomagolásáról és átszállításáról egyik pontból a másikba.

költöztetés budapest

 

Miért válasszon minket?

   Az általunk kínált költöztetésa hét minden napján rugalmasan a rendelkezésére áll.

   Igazodunk az Ön igényeihez és szabadidejéhez.

   Költöztetés áraink megfizethető és reális skálán mozognak, legyen szó háztartási gépekről, bútorok fuvarozásáról, vagy kisebb áruházi házhoz szállításról.

   Az egészen kicsi panellakástól a nagy családi házakig, irodákig mindenféle költözési fázis terén felkészülten elvégezzük a szállítást.

   Akár sürgősségi költöztetést is vállalunk!

   Végül pedig odafigyelünk arra, hogy az Ön számára értékes tárgyakat szállítunk, ezért garantáljuk, hogy költöztetés során nem sérülnek meg ezek az értékek.

 

 


 

 

Mennyivel hamarabb érdemes költöztető céget felkeresni?

Új otthonba költözni logisztikai kivitelezést és tervezést igényel, amit minél hamarabb érdemes elkezdeni. Ez a tanács akkor is érvényes, ha a költöztetésterhét egy cégre bízza. De mennyivel korábban érdemes költöztetés előtt felvenni a kapcsolatot egy céggel?

A legjobb azonnal kapcsolatba lépni a kiválasztott költöztetőkkel, amint tudomást szerez a pontos időintervallumról. Ez akkor is igaz, ha az áthelyezésre még legalább hat hónapig nem kerül sor. Ha mielőbb felveszi a kapcsolatot, lefoglalhatja helyét az Ön által kiszemelt céggel, ezenkívül felvilágosítást kaphat minden olyan problémáról, amely hatással lehet a költöztetéskivitelezéséhez.

 

Költöztetés Budán

Az „utolsó pillanatban” is segítségére sietünk!

Nem mindenkinek adatik meg az a luxus, hogy jóval előre tudjon a költöztetés időpontjáról. Sokan olyan előre nem látható körülményekkel szembesülnek, amelyek arra kényszerítik, hogy nagyon rövid időn belül elköltözzenek.

Az a tény, hogy rövid határidővel rendelkezik, nem jelenti azt, hogy a költöztetők nem tudnak segíteni. Cégünk akár sürgősségi költöztetést is vállal, megértjük, hogy az utolsó pillanatban tett lépések gyakran olyan helyzetek miatt következnek be, amelyek azonnali megoldásra szorulnak. Ennek megfelelően költöztetésszolgáltatásunk mindent megtesz, hogy teljesítse kérését. Azonnal hívjon, hogy a lehető leggyorsabban kezdhessük el a munkát.

Költözés télen…

Annak ellenére, hogy akár mínusz fok is lehet, télen nagyobb mozgástere lesz a költözés ütemezésekor, mivel a cégek kevésbé elfoglaltak ebben az időszakban. Természetesen az időjárás miatt előfordulhatnak késések, a téli költöztetésrugalmas hozzáállást kíván. Költöztető cégünk figyelemmel kíséri az időjárási viszonyokat, hogy a lehető legkorszerűbb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.

 


 

Így kell túllesni a gyors és hatékony költözésen

Sokan, akik korábban átestek már egy költözésen tele vannak rossz emlékekkel. Nehéz kanapék cipelése, rengeteg doboz elhordása, mozgó teherautók hátuljában összetört porcelánok. Csak azért, mert az első költöztetés során balul sültek el a lépések, még nem jelenti azt, hogy ennek így is kell lennie.

Több mint 15 éves költöztetés szolgáltatással a hátunk mögött rengeteg időt fektetünk egy olyan folyamat kidolgozásába, amely minden alkalommal zökkenőmentes költözést biztosít. Szeretnénk segítségéré lenni, összegyűjtöttünk néhány fontos tanácsot, ami sok bosszúságtól megkíméli.

  1. Lista készítése

Mi sem egyszerűbb, feltétlenül állítson össze egy ellenőrzőlistát arról, hogy mit kell tennie. Amikor pedig kezd minden a feje tetejére állni, csak előveszi a még higgadtan írt lépéseket, ami biztosítsa, hogy nem keverednek össze a dobozok.

  1. Költségvetés meghatározása

Ennek meghatározása sajnos az egyik legfontosabb része. Annak ellenére, hogy a költöztetés pénzt és időt követel, számos módszer létezik ezek csökkentésére. Az, hogy mennyi a pénze rá meghatározza, hogy milyen mértékben tud bevonni egy költöztető céget. Biztosan nem szeretné azon kapni magát, hogy a költöztetés végén rájön, hogy teljesen kiürült a pénztárcája.

  1. Környezetbarát csomagolás

A költöztetés során a csomagolóanyagok gyorsan megnövelhetik a költségeket. Először nézzen szét, esetleg forduljon helyi élelmiszerbolthoz, ahol akadhatnak olyan dobozok, amelyek tökéletesen alkalmasak, különben a szemétben kötnének ki.

  1. Fölösleges dolgoktól való megszabadulás

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy minden holmijukat gyorsan dobozba rakják, amint megtudják, hogy közeleg a költözés. Ha viszont előtte kiszelektálja a fölösleges holmikat, akár elajándékozza jótékony célra időt és pénzt takaríthat meg.

Ha pedig a költöztetés nehezebb részét egy cégre bízza, akkor rájössz, hogy a nem szükséges holmik számának a csökkentésével mennyi időt, pénzt és energiát megspóroltál.

 

 

"HÁZTÓL HÁZIG
BIZTONSÁGOSAN SZÁLLÍTUNK,
KI- ÉS BEPAKOLÁSSAL EGYÜTT"

AKÁR SÜRGŐSSÉGI
KÖLTÖZTETÉST IS VÁLLALUNK!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk