"HÁZTÓL HÁZIG
BIZTONSÁGOSAN SZÁLLÍTUNK,
KI- ÉS BEPAKOLÁSSAL EGYÜTT"

AKÁR SÜRGŐSSÉGI
KÖLTÖZTETÉST IS VÁLLALUNK!

Lakás- és irodaköltöztetés

Lakásköltöztetés

Egy új lakás elfoglalása minden ember, minden család életében hatalmas lépés. Rossz költöztetéssel könnyen megkeseredhet a várt pillanat öröme. A Budai Költöztető kiemelt feladatának tekinti, hogy a költöztetés nyugodt körülmények között, kapkodás nélkül menjen végbe. A költöztetés folyamatát előre egyeztetjük a megrendelővel, tanácsot adunk a bútorok, dobozok összekészítésére. Sőt, amennyiben igénylik, költöztetés előtt és után vállaljuk a bedobozolás és kicsomagolás feladatait, akár a szükséges eszközök biztosításával is.


 

Irodaköltöztetés

Ha szeretné, hogy irodája, vállalkozása székhelyének vagy telephelyének változtatása problémamentesen történjen, válassza a budaikoltoztetes.hu irodaköltöztetés szolgáltatását! Az irodaköltöztetés során kiemelt figyelmet fordítunk a cégek informatikai berendezéseinek és egyéb irodai gépeinek szakszerű szállítására, így a munka az irodában akár másnap folytatódhat.


 

Gépjárművünk, amivel a költöztetést végezzük

A költöztetést jelenleg egy 3,5 tonnás Mercedes emelő hátfalas tehergépkocsival végezzük, amely alkalmas mind a lakásköltöztetés, mind az irodaköltöztetés feladatainak megoldására.

A városi bútorszállító autóink alacsony fogyasztásúak és gyorsak, megfelelnek napjaink követelményeinek. Korszerű teherautóink kifejezetten bútorszállításhoz vannak felkészítve, ezzel is biztosítva a sérülésmentes, szakszerű, gyors szállítást. A kb. 20 m³ befogadó kapacitású tehergépkocsik az átlagosan berendezett, kettő, kettő és fél szobás lakások költöztetéséhez alkalmasak, tehát a lakossági elvárásoknak megfelelnek.


 

Költöztetésre készen állunk Budapesten,  vidéken, vagy akár külföldön gyakorlottan, felkészülten, minden ügyfelünk számára megfelelően!

"HÁZTÓL HÁZIG
BIZTONSÁGOSAN SZÁLLÍTUNK,
KI- ÉS BEPAKOLÁSSAL EGYÜTT"

AKÁR SÜRGŐSSÉGI
KÖLTÖZTETÉST IS VÁLLALUNK!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk