"HÁZTÓL HÁZIG
BIZTONSÁGOSAN SZÁLLÍTUNK,
KI- ÉS BEPAKOLÁSSAL EGYÜTT"

AKÁR SÜRGŐSSÉGI
KÖLTÖZTETÉST IS VÁLLALUNK!

A költöztetés röviden összefoglalva

koltoztetes-1

A költöztetés fogalma alatt minden esetben azt szoktuk érteni, amikor a magánszemélyek lakóhelye olyan módszerrel változik meg, amely során a lakóhely megváltoztatásával átszállításra kerülnek a személyes ingóságok, valamilyen nagyobb rakterű jármű segítségével. Természetesen a költöztetés lehetősége nem csupán a magánszemélyek számára adott, hanem szervezetek, egyesületek, jogi személyek is. A magánszemélyeknél a költöztetés során ingóságokról szokott szó lenni, míg utóbbiak esetében műszaki berendezések vagy éppen irodai kellékek átszállításáról kell beszélnünk. A költöztetés, szállítás tehát bármely ember számára elérhető és megoldást garantál a helyszín megváltoztatására.

 

Mit kínál a költöztetés általában?

 • megfelelő állapotú szállítójárművet
 • biztosítást a költöztetés idejére
 • a szükséges szerszámokat és eszközöket a költöztetés idejére
 • megbízható és felelősségteljes munkavégzést
 • hozzáértő, rutinos és gyakorlott szakembereket
 • a szükséges ládákat, dobozokat és csomagolóanyagokat a költöztetés idejére
 • teljes tervezést az iroda költöztetés esetében
 • a költöztetés részletes költségvetésének elkészítését
 • díjmentes konzultációt és helyszíni felmérést

 

Költöztetés Budapesten

koltoztetes-2

Meglehetősen régi hagyományokat őriz a költöztetés Budapest területén. A költöztetés az elmúlt évszázad első felében csak gyalogosan vagy valamilyen kézi gurulós eszköz segítségével történhetett meg, egyáltalán nem volt olyan költöztető cég, mint manapság. A szállítás, költöztetés egyáltalán nem volt olyan népszerű és keresett szolgáltatás akkoriban, mint éppenséggel manapság. A költöztetés Budapesten is mindig összehozta a családot, meglehetősen széles körben, mely során mindenki a kezébe vett valamit és elszállította az új lakóhelyre, de természetesen könnyen kiszámítható volt már ekkor is, hogy egyáltalán nem garantált a szállított tárgyak épsége ilyen esetekben. A több pénzzel rendelkezők esetében a költöztetés emberi erő segítségével húzható szekérrel vagy lovas szekérrel volt megoldott Budapesten, és vidéken is a legtöbb esetben.

A világháborút követően költöztetés Budapesten már robbanómotor által hajtott járművek segítségével is megoldható volt, így a költöztetés vidékre is könnyedén kivitelezhető volt. Ezek a járművek természetesen nem csupán gyorsabbak voltak, mint az előző változatok, hanem a teherbírásuk is nagyobb volt, ezért egészen könnyű volt a szállítás tehertaxi segítségével. Még manapság is ugyanilyen módszerrel oldja meg minden költöztető cég a költöztetés problémáját Budapesten és vidéken egyaránt. Ezek a járművek régebben nyitott raktérrel voltak ellátva, csak azután jelentek meg a ponyvás, letakart rakterek, végül a dobozos, zárt felépítményű gépjárművek. Ezekkel a költöztetés vidékre is könnyedén megoldható, de bármilyen más helyszínre történő költöztetés, szállítás kivitelezhető általuk.

 

A költöztetés Budapest területén az elmúlt évtizedek során

koltoztetes-3

A 70-es és 80-as években a költöztetés Budapesten leginkább nyitott felépítménnyel rendelkező szovjet katonai teherautókkal történt, de bármilyen más helyre is megoldható volt akkoriban is a költöztetés, fuvarozás. Természetesen ez leginkább a szovjet katonák miatt volt látható, hiszen a költöztetés Budapest területén ekkor a szovjetekre volt leginkább jellemző. Az ilyenfajta szállítás, költöztetés hátrányos volt azonban, hiszen a szállított tárgyakat egyértelműen kirakták annak a veszélynek, hogy az időjárás bármilyen kárt tegyen bennük. Éppen ezért a szovjet katonai járművekkel történő szállítás, költöztetés során a szállított tárgyak fizikai védelmét se igazán tudták megoldani, így tulajdonképpen ezekben az évtizedekben több ezer ingóság volt veszélynek kitéve.

A szovjet típusú szállítás, költöztetés után egyre többet volt látható az utakon ponyvás felépítménnyel rendelkező teherautó, így sokkal könnyebb volt már a költöztetés Budapesten. Az ilyen típusú költöztetés Budapest területén az ingóságoknak is nagyobb védelmet tudott nyújtani, így semmilyen esőzés vagy havazás nem tett kárt a szállított tárgyakban. Emellett könnyen kiszámítható volt a költöztetés, fuvarozás során, hogy milyen mechanikai védelem szükséges ahhoz, hogy az ingóságokat teljesen biztonságosan lehessen szállítani.

A költöztetés Budapest területén fontos az ügyfelek számára, ezért mindenképpen az elvárt mechanikai védelemmel kell ellátni a szállított tárgyakat, ingóságokat és bútorokat, amelyeket sok eset védőfóliák, speciális takarók segítségével szoktak megoldani. A szállítás, költöztetés során azonban nem csupán az alapvető mechanikai védelem fontos, hanem a szállított tárgyak szükségszerű rögzítése is, hiszen anélkül az előbb említett védelem sem tudja megfelelően ellátni a feladatát egy költöztetés során.

A költöztetés Budapesten tehát olyan tehergépjárművek során szokott történni, amely dobozos és zárt felépítménnyel rendelkezik, hogy a szállítás, költöztetés során meg tudja védeni azokat az ingóságokat, amelyeket el kell vinnie két helyszín között. Ezek tulajdonképpen egy következő generáció elemeit jelentik a mechanikai védelem esetében költöztetés, fuvarozás területén. A merev oldalfal miatt az oldalirányú védelem sokkal nagyobb, és a raktérbe is egyszerűbb rögzítési pontokat beépíteni, hogy a költöztetés, szállítás során semmilyen tárgy ne sérülhessen meg. A merev fal a ponyvával szemben a környezetben található hőmérsékleti ingadozásokra is megoldás, hiszen semmilyen változás és behatás nem érheti az ingóságokat a szállítás, költöztetés során.

 

A költöztetés fontossága

koltoztetes-4

A szállítás, költöztetés rendkívül fontos, így arra mindenképpen rá kell szánni az időnket, hiszen a becsomagolás, a kicsomagolás, a pakolás és a szortírozás, valamint maga a költöztetés, szállítás is rendkívül sok időt vesz igénybe. Ezzel kapcsolatban természetesen elsajátíthatók hasznos tanácsok a szakemberek vagy az internet segítségével, de éppen a költöztetés, fuvarozás terén tevékenykedő vállalkozások szakembereit is meg lehet kérdezni ezzel kapcsolatban. Ez természetesen egyáltalán nem meglepő, hiszen tulajdonképpen az egész életünk során összegyűlt ingóságok átmozgatásáról van szó. Szerencsére a költöztetés vidékre, valamint a költöztetés Budapest területén is könnyedén megoldható már manapság.

Nagyon sok olyan emberrel találkozhatunk a hétköznapok során, akiknél a szállítás, költöztetés saját maguk által történik meg hétvégéken és délutánokon, ahogyan idejük van, akkor oldják meg apránként a problémát. Ez sok esetben azért is történik meg, mert nagyon sok olyan ember van, akinél a költöztetés, fuvarozás egyáltalán nem megoldható az anyagi keretek miatt. Akik saját maguknak oldják meg a szállítás, költöztetés folyamatát, azok sokszor azért szokták szabadidejükben elvégezni az ilyen dolgokat, mert olyan munkarendben dolgoznak, amely által a szállítás, költöztetés egyáltalán nem oldható meg, vagy éppen nem tudnak kivenni szabadnapot arra az időre.

Több, mint jó hír, hogy az anyagi problémákkal egyáltalán nem kell senkinek foglalkoznia bármilyen szállítás, költöztetés esetében, hiszen a szolgáltatás ára könnyen kiszámítható nálunk, ezért meglepetés egyáltalán nem érheti az ügyfelet. A nálunk elérhető szállítás, költöztetés szolgáltatás egyáltalán nem mondható átlagosnak, ugyanis gyors és precíz költözetés várható el tőlünk azok számára, akiknek bármilyen szállítás, tehertaxi szükséges ingóságai átmozgatására. Amennyiben szükséges bármilyen szállítás tehertaxi segítségéve, egészen nyugodtan megkereshet minket, rugalmas ügyintézésre számíthat! Amennyiben rendkívül részletesen szeretne mindent megtudni, akkor hívjon minket bátran!

Vállalkozásunknál a költöztetés Budapesten a leggyakoribb, de persze bármilyen más településen az ügyfelek rendelkezésére állunk az országon belül. Az elköltözéskor egyáltalán nem kell senkinek a régebben vásárolt ingóságaitól megszabadulnia, a költöztetés szolgáltatás egészen biztosan a legjobb megoldást garantálja. A szállítás, költöztetés során egyáltalán nem kell semmilyen régről örökölt bútordarabot a régi lakóhelyen hagyni, amennyiben elfér az új otthonban, de például a régóta használt, rendkívül kényelmes ágyat és kanapét sem szükséges a régi lakóhelyen hagyni, különösen akkor, ha az új helyen illik az összképbe.

Természetesen elsőre egészen könnyű megoldásnak tűnhet, hogy bármilyen szállítás, költöztetés a barátok és az ismerősök segítségével történik meg, azonban ezek az emberek sok esetben elfoglaltak is lehetnek, ezért egyáltalán nem tudnak segíteni. A szállítás tehertaxi segítségével egészen könnyedén megoldható, amennyiben felkeres minket. Azt azonban nem érdemes szem előtt tartani, hogy ahogyan már arról szó volt, nem csak magánszemélyek számára elérhető a költöztetés, a cégeknek is kitűnő megoldás az iroda költöztetés esetében, hiszen minden vállalkozás életében eljöhet az az időszak, amikor nagyobb helyre van szüksége a működéshez, ilyenkor pedig az irodák költöztetése problémákat vethet fel.

 

Miért érdemes a költöztetés és cégünk mellett dönteni?

 • Az ügyfelek kérésére a költöztetés során az új helyszínen az egyes elemek összeszerelésében is segédkezhetünk, valamint az ingóságok megfelelő helyre szállításában is, hiszen rendkívül fontos, hogy a tárgyak a helyükre kerüljenek.
 • Cégünknél nem fog rejtett költségekkel találkozni, a szállítás, költöztetés során nem fog megváltozni az előre megbeszélt munkadíj. Ez természetesen eltérhet akkor, ha a költöztetés vidékre szükséges, valamint ha a költöztetés Budapesten szükséges.
 • Vállalkozásunknál kizárólag a legjobb szakemberek dolgoznak, akik a költöztetés minden szükséges eszközével rendelkeznek, ezért egészen biztosan magas színvonalon és nagy felelősséggel fogják elvégezni munkájukat.
 • Az iroda költöztetés esetében mindennek zökkenőmentesnek kell lennie, ezért egy profi csapat szükséges a szállítás, költöztetés elvégzéséhez. A nálunk dolgozó szakemberek gyorsan és megbízhatóan dolgoznak mindig, így ez alól az irodák költöztetése sem kivétel.
 • Cégünknél egészen biztosan a legjobb árakat fogja megkapni a költöztetés esetében, hiszen olyan csapattal rendelkezünk, akik gyorsan és megbízhatóan dolgoznak, amellyel időt és pénzt lehet megspórolni.
 • Vállalkozásunk munkatársainak tudása és tapasztalata kulcsfontosságú lehet bármilyen szállítás, költöztetés esetében, hiszen az ügyfelek egyéni kéréseihez és igényeihez minden esetben alkalmazkodni kell, hogy a költöztetés szolgáltatás színvonala magas maradhasson.
 • A költöztetés egész folyamatának megfelelő koordinálásának köszönhetően a szállítás, költöztetés egészen biztosan sikeres lesz. A nálunk dolgozó szakemberek előre megszervezik és megtervezik a költöztetés különböző részeit.
 • Cégünknél a költöztetés Budapest egész területén elérhető, de Magyarország bármely más pontján is elérhető a szolgáltatás, legyen az bármilyen szállítás, tehertaxi, vagy éppen iroda költöztetés.
 • Mivel nekünk az ügyfelek teljes elégedettsége a legfontosabb, ezért igyekszünk a legszínvonalasabbá tenni a költöztetés szolgáltatásunkat.
 • Több, mint 15 éve vagyunk már a szállítás, költöztetés szakterületén jelen, ezért egészen biztosan tökéletesíteni tudtuk szolgáltatásunkat, legyen szó a költöztetés bármely formájáról.

 

"HÁZTÓL HÁZIG
BIZTONSÁGOSAN SZÁLLÍTUNK,
KI- ÉS BEPAKOLÁSSAL EGYÜTT"

AKÁR SÜRGŐSSÉGI
KÖLTÖZTETÉST IS VÁLLALUNK!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk